fbpx

När jag funderade på hur att göra om vår hemsida visste jag att jag ville ha ett utrymme där för att skriva lite om vårt dagliga arbete, vad vi gör, hur vi gör det och varför vi gör det. Vi bestämde oss för att lägga till en blogg. I denna blogg kan du följa oss här på Skills och läsa om våra erfarenheter och tankar kring det vi gör.

2011 så reste jag till New York för att vidareutbilda mig som frisör. Under den tiden tog Jelena över salongen. 2012 förlorade vi Jelena i en tragisk olycka, då bestämde jag mig för att komma tillbaka och driva vidare salongen.

Men detta första blogginlägg vill jag tillägna den som ständigt finns i mina tankar; Jelena detta är för dig.

Jag kommer ihåg dig som en av de där lite udda typerna från musik klassen med det färgglada håret och det ständiga leendet på läpparna. Det där leendet som jag saknar varje dag. Det var inte förrän många år senare som vi faktiskt började prata trots att våra syskon umgicks under vår uppväxt och att jag gick i samma klass som din bror. Tänk så många år vi gick miste om men vi tog igenom dom allihop bara på de åren vi fick tillsammans innan du togs ifrån oss. Vi reste tillsammans, vi jobbade tillsammans, vi upplevde tillsammans, vi levde. Det var som om vi alltid hade umgåtts. Du avslutade mina meningar och jag började dina. Ibland behövde vi inte säga något alls utan bara vara. Jag kommer alltid beundra dig för att du valde att leva i stunden och jag är glad att du gjorde det. Jag saknar dina goda råd, jag saknar din positiva energi och jag saknar ditt skratt! Ingen, INGEN har ett skratt som du! 23:23 Jelena – jag är och kommer alltid att vara med dig och du hos mig!

Bokning sker enbart via telefon eller genom vår online bokning. Avbokning måste ske via telefon minst 24 timmar innan bokad tid, annars debiterar vi hela beloppet.
Bokning sker enbart via telefon eller genom vår online bokning. Avbokning måste ske via telefon minst 24 timmar innan bokad tid, annars debiterar vi hela beloppet.
Boka online