fbpx

Salong Skills startades 2007 av Tamara Erdinc. Med fokus på kvalité, service och ett brinnande engagemang byggde Tamara upp sin verksamhet. Från första stund så har det varit viktigt att låta kunden stå i centrum samt att salongens personal ska vara skickliga och uppdaterade för att tillgodose behov och önskemål hos kunderna. ”You’ve got the vision, We’ve got the Skills!” är och kommer alltid att vara mottot.

Skills har sedan starten, legat på den rofyllda Tegelgårdsgatan 32, centralt på gamla Väster i Malmö. Salongen har under hela tiden drivits av Tamara Erdinc, förutom ett tag under 2011 när hon lämnade över till vår saknade Jelena Stanisic för att vidareutbilda sig i New York. Vi förlorade Jelena år 2012 i en tragisk olycka och Tamara bestämde sig för att komma tillbaka och driva salongen. Hon började om från början med Jelena i tankarna. Till denna dag känns Jelenas underbara energi och hennes skratt finns kvar i atmosfären på salongen.

Idag är vi ett glatt gäng på fyra tjejer som täcker in en rad olika skönhetsbehandlingar för att kunna erbjuda dig som kund en helhetslösning hos oss! If you got the vision we got the Skills så tveka inte att boka tid redan idag!

You've got the vision, we've got the Skills

Idag är vi ett glatt gäng på sex tjejer som täcker in en rad olika skönhetsbehandlingar för att kunna erbjuda dig som kund en helhetslösning hos oss! If you got the vision we got the Skills så tveka inte att boka tid redan idag!

Bokning sker enbart via telefon eller genom vår online bokning. Avbokning måste ske via telefon minst 24 timmar innan bokad tid, annars debiterar vi hela beloppet.
Bokning sker enbart via telefon eller genom vår online bokning. Avbokning måste ske via telefon minst 24 timmar innan bokad tid, annars debiterar vi hela beloppet.
Boka online