fbpx

Fransar i Malmö

Karolina

karolina@skillsmalmo.se

Hej jag heter Karolina Lukic och arbetar som franstylist på Skills . Jag har alltid älskat skönhet och är väldigt konstnärlig av mig .
2015 utbildade jag mig till fransstylist och hittade då det yrke som tilltalade mitt sinne för detaljarbete, sedan dess har jag vidareutbildat  mig i bla. LashLift ( permanent fransböjning) ,ögonbrynsarkitektur (vax,färg,form av ögonbryn ,nagelteknolog, pedikyr m.m

Jag tar mitt arbete på största allvar och anser att du och dina fransars välmående är min högsta prioritering.

Linda

Linda@skillsmalmo.se

Hej mitt namn är Linda och arbetar på Skills som franstylist som jag utbildade mig till hösten 2011 då var tanken att det skulle vara en hobby men jag förälskade mig snabbt i detta hantverk och fortsatte att gå flera kurser för att förbättra mig och min teknik. Senare utbildade jag mig även inom volym teknik, lashlift ( permanent Fransböjning ) och tandblekning som jag idag
även utbildar i . Märket heter Mighty Smile en mycket skonsam behandling som ger dig vitare tänder på 30 min .

Jag har alltid har haft en passion när det kommer till hantverk och skapa något med händerna. Jag förstod snabbt att detta var min sanna passion att få jobba inom skönhet och samtidigt med människor. Den absolut bästa känslan är att få se kundens glädje när de går härifrån .

Jag brinner för detta yrke lika mycket idag som jag gjorde för 8 år sedan när jag började min resa med min första Fransutbildning!

Tveka inte att kontakta mig på Skills för mer info .

Ögonfransförlängning

Singles

Volym

Lashlift

Ögonbryn

Ögonfransförlängning

Ögonfransförlängning, även kallad fransförlängning, är den skönhetsbehandling som ökar
mest i popularitet just nu! En Fransförlängning gör dina fransar fylligare och ögonen mer markerade.

Och du slipper använda maskara. Behandlingen görs genom att man fäster fina syntetiska fransar, en och en noggrant separerade på de naturliga, med väldigt små mängder medicinskt lim.

På Skills anpassar vi din behandling efter dina egna Naturliga fransar, Vi är certifierade i behandlingarna vi utför och arbetar väldigt professionellt med hög fokus på hygien och dina fransars välmående och bevarande av dess kvalitet.
Vi börjar alltid med en konsultation där du uttrycker dina önskemål och vi ger vår rekommendation av vad som passar dina ögon och ditt ansikte.

Fransförlängning har blivit väldigt stort på väldigt kort tid i Sverige. Vi fransstylister på Skills är ständigt på utbildningar, konferenser och tävlingar för att hålla oss uppdaterade. Och kunna erbjuda dig som kund det senaste och absolut bästa inom fransvård. Vi är märkes oberoende, och har självklart härdplastintyg och arbetar alltid med utsug. Allt för att du som kund skall känna dig trygg och trivas hos oss.

You've got the vision, we've got the Skills

Behöver du fixa dina fransar eller kanske få en förändring, kom till oss på Skills. Titta gärna i våra gallerier och läs på bloggen för inspiration. Och glöm inte att följa oss på Instagram!
Bokning sker enbart via telefon eller genom vår online bokning. Avbokning måste ske via telefon minst 24 timmar innan bokad tid, annars debiterar vi hela beloppet.
Bokning sker enbart via telefon eller genom vår online bokning. Avbokning måste ske via telefon minst 24 timmar innan bokad tid, annars debiterar vi hela beloppet.
Boka online