fbpx

Fransar i Malmö

Maria

maria@skillsmalmo.se

Hej! Jag heter Maria och är fransstylist. Jag ingår i sköna gänget på Skills, vilket jag är otroligt stolt över! Jag har jobbat med fransar i sex år och är utbildad i både single och volym. Är även utbildad i Browlift och Lashlift . Hos mig kan ni även färga bryn/fransar och vaxa ansiktet.

Jag strävar alltid efter att behandla dig som kund, så som jag själv vill bli behandlad när jag är kund någonstans. Jag lägger väldigt stor vikt vid service och resultat och jag ser så mycket fram emot att träffa dig på Skills.

Hoppas vi ses snart // Maria

Ögonfransförlängning

Singles

Volym

Lashlift

Ögonbryn

Ögonfransförlängning

Ögonfransförlängning, även kallad fransförlängning, är den skönhetsbehandling som ökar
mest i popularitet just nu! En Fransförlängning gör dina fransar fylligare och ögonen mer markerade.

Och du slipper använda maskara. Behandlingen görs genom att man fäster fina syntetiska fransar, en och en noggrant separerade på de naturliga, med väldigt små mängder medicinskt lim.

På Skills anpassar vi din behandling efter dina egna Naturliga fransar, Vi är certifierade i behandlingarna vi utför och arbetar väldigt professionellt med hög fokus på hygien och dina fransars välmående och bevarande av dess kvalitet.
Vi börjar alltid med en konsultation där du uttrycker dina önskemål och vi ger vår rekommendation av vad som passar dina ögon och ditt ansikte.

Fransförlängning har blivit väldigt stort på väldigt kort tid i Sverige. Vi fransstylister på Skills är ständigt på utbildningar, konferenser och tävlingar för att hålla oss uppdaterade. Och kunna erbjuda dig som kund det senaste och absolut bästa inom fransvård. Vi är märkes oberoende, och har självklart härdplastintyg och arbetar alltid med utsug. Allt för att du som kund skall känna dig trygg och trivas hos oss.

You've got the vision, we've got the Skills

Behöver du fixa dina fransar eller kanske få en förändring, kom till oss på Skills. Titta gärna i våra gallerier och läs på bloggen för inspiration. Och glöm inte att följa oss på Instagram!
Bokning sker enbart via telefon eller genom vår online bokning. Avbokning måste ske via telefon minst 24 timmar innan bokad tid, annars debiterar vi hela beloppet.
Bokning sker enbart via telefon eller genom vår online bokning. Avbokning måste ske via telefon minst 24 timmar innan bokad tid, annars debiterar vi hela beloppet.
Boka online