fbpx
Fransar malmö
Fransar malmö

Fransar i Malmö

Sandra

sandra@skillsmalmo.se

Jag har alltid älskat skönhet, och är väldigt konstnärlig av mig. 2012 utbildade jag mig till fransstylist. Och blev headhuntad till en stor fransförlängningssalong där jag arbetade som anställd under 1 år. Sedan hade jag turen att jag fick kontakt med Skills och Tamara och började arbeta här sommaren 2013. Jag trivdes så pass bra att vi bestämde oss för att bli kompanjoner och driver sedan 2014 Skills tillsammans.

Då fick jag modet och det stöd jag behövde för att satsa stenhårt på det jag älskar, Fransar! När SM i Fransförlängning hölls första gången 2014 var jag en ivrig deltagare, har sedan dess deltagit i flera utbildningar, konferenser och tävlingar, även internationellt. senast i Lash Games i London 2016 där jag blev 2:a i Classic Look – Lash Professional. Och 4:a i Volume – Novice. Nu satsar jag på SM 2017!

Alexandra

alexandra@skillsmalmo.se

Jag har haft en livslång kärlek till allt kreativt och att arbeta med mina händer. Därmed utbildade jag mig till fransstylist våren 2014 och hittade då det yrke som tilltalade mitt sinne för detaljarbete och estetik. Sedan dess har jag gått vidareutbildningar i bland annat avancerade fransutbildningar, LashLift (permanent fransböjning) och ögonbrynsarkitektur (design av färg och form av ögonbrynen för just ditt ansikte). Jag deltar även i fransförlängningstävlingar för att hela tiden utmanas och utvecklas.

Jag tar mitt arbete på största allvar och anser att du och dina fransars välmående är min högsta prioritet. Jag skapar en specialdesignad layout av tjocklek, böj och längd av de syntetiska fransar jag använder för att tillfredsställa din vision och för att framhäva ditt ansiktes naturliga skönhet.

Jag har två master utbildningar i Volym i bagaget. Och Jag kunde inte haft ett bättre jobb, jag älskar det jag gör! Och har världens bästa kunder.

Ögonfransförlängning

Singles

Volym

Lashlift

Ögonbryn

Ögonfransförlängning

Ögonfransförlängning, även kallad fransförlängning, är den skönhetsbehandling som ökar
mest i popularitet just nu! En Fransförlängning gör dina fransar fylligare och ögonen mer markerade.

Och du slipper använda maskara. Behandlingen görs genom att man fäster fina syntetiska fransar, en och en noggrant separerade på de naturliga, med väldigt små mängder medicinskt lim.

På Skills anpassar vi din behandling efter dina egna Naturliga fransar, Vi är certifierade i behandlingarna vi utför och arbetar väldigt professionellt med hög fokus på hygien och dina fransars välmående och bevarande av dess kvalitet.
Vi börjar alltid med en konsultation där du uttrycker dina önskemål och vi ger vår rekommendation av vad som passar dina ögon och ditt ansikte.

Fransförlängning har blivit väldigt stort på väldigt kort tid i Sverige. Vi fransstylister på Skills är ständigt på utbildningar, konferenser och tävlingar för att hålla oss uppdaterade. Och kunna erbjuda dig som kund det senaste och absolut bästa inom fransvård. Vi är märkes oberoende, och har självklart härdplastintyg och arbetar alltid med utsug. Allt för att du som kund skall känna dig trygg och trivas hos oss.

You've got the vision, we've got the Skills

Behöver du fixa dina fransar eller kanske få en förändring, kom till oss på Skills. Titta gärna i våra gallerier och läs på bloggen för inspiration. Och glöm inte att följa oss på Instagram!

Bokning sker enbart via telefon eller genom vår online bokning. Avbokning måste ske via telefon minst 24 timmar innan bokad tid, annars debiterar vi hela beloppet.
Bokning sker enbart via telefon eller genom vår online bokning. Avbokning måste ske via telefon minst 24 timmar innan bokad tid, annars debiterar vi hela beloppet.
Boka online