fbpx

Botox / Fillers

Paola

paola@skillsmalmo.se

Bästa Kund,

Mitt namn är Paola och är i grunden operationssjuksköterska. Jag har 18-års erfarenhet inom hälso- och sjukvård i Sverige och ca tre års erfarenhet inom estetisk plastikkirurgi.

Som yrkesutövare är ett av mina mål att höja standarden för estetiska icke kirurgiska behandlingar ute på marknaden. Detta genom att endast legitimerad personal med medicinsk kunskap ska utföra dessa behandlingar. Jag arbetar efter lemmat ” Kompetens gör skillnaden ” Jag arbetar för att erbjuda säker och trygg behandling inom vård och estetik!

Mitt intresse för estetiska injektionsbehandlingar väcktes då jag insåg hur mycket man kan göra med injektionsbehandlingar. De ger snabba och goda resultat utan att kunden behöver genomgå dyra, smärtsamma och icke komplikationsfria operationer, för att inte tala om den postoperativa smärtan och rehabiliteringen det ofta innebär att genomgå en operation.

Skönhet är ett begrepp som många försöker beskriva men skulle man fråga olika personer vad de anser att skönhet är, är chansen liten att vi skulle få samma svar. Skönhet kommer i olika former och det du som kund som bestämmer vad du vill förbättra med just sitt yttre. Det finns mycket jag kan hjälpa dig med, för att forma, förbättra och/eller framhäva strukturer i kropp och ansikte.

Jag vill vara den hjälpande handen i att vårda din hälsa och skönhet ….. Ibland är de små detaljerna som gör de största skillnaderna!

Patientsäkerhet är av stor vikt, även om komplikationer är ovanliga, står vi fullt förberedda att ingripa om ett problem skulle uppstå.

Mina kunder behandlas med respekt och omsorg, därför finns möjlighet till konsultation vid första mötet där vi tillbringar de första minuterna på att lära känna dig och dina behov. Därefter gör vi en analys av dina behov och skräddarsyr din personliga behandlingsplan. Det är viktigt att komma ihåg att jag gillar ärlighet då det varar längst, minarekommendationer kommer att vara ärliga. Jag reserverar mig rätten att neka behandlingar som jag inte finner kommer att ge ett positivt resultat. Det är på detta sätt vi tillsammans uppnår de naturligaste och säkraste resultaten.

Varmt välkommen!

You've got the vision, we've got the Skills

Behöver du fixa dina fransar eller kanske få en förändring, kom till oss på Skills. Titta gärna i våra gallerier och läs på bloggen för inspiration. Och glöm inte att följa oss på Instagram!
Bokning sker enbart via telefon eller genom vår online bokning. Avbokning måste ske via telefon minst 24 timmar innan bokad tid, annars debiterar vi hela beloppet.
Bokning sker enbart via telefon eller genom vår online bokning. Avbokning måste ske via telefon minst 24 timmar innan bokad tid, annars debiterar vi hela beloppet.
Boka online